Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Rabu, 12 Januari 2011

Owh ! SilapKu..


... . Si isteri, apabila masuk sahaja ke pusat membeli belah, dia melihat banyak benda dahulu, satu persatu, perlahan-lahan, dari atas ke bawah, kain ini dipegang, diperhatikan...... kemudian pegang pula kain lain, selepas berjam-jam barulah dibuat pilihan membeli.... owwwhhh..aku kah itu.
patutla suamiku yang menjadi pengikut setia mudah bosan hingga tak terkata apa..

apa tindakan aku setelah meyedarinya...
mahu diteruskan atau biarkan saja menemani aku di suatu sudut...
bersikap adilkah aku ini ?

sambil membelek..sambil berfikir..sudahnya aku membiarkan saja ia berlalu..
mahu berteman yang lain tiada di sisi...mungkin ada lagikah peneman ini di lain kali..

aku sudah tahu akan jawapan dari melihat raut wajahnya....

owh silapku !

..

2 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..lama tak ziarah disini..semoga tuan tanah sihat walafiat

p@kcikLie berkata...

memang cmtulah kalau suami yag tak join sekali..mana leh tunggu di suatu sudut je boring la kawan tu....
shopping la barag2 dia sama baru adil.

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails