Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Khamis, 10 Februari 2011

Orang Pasif Ada Baiknya Dari Hiperaktif

salam...

aka akui memang dah lama menyepi dalam arena blogging ni..
sesekali bila teringin baru aku ke sini...

aku nampak pasif tapi sebenarny aku aktif dalam diam..taknak tunjuk2..
aku lebih bahagia begini...

jadi silent reader kepada blog2 yang aku minati, rasanya itu lebih baik buat seketika ini...
daripada aku terlompat2 ke sana ke mari...

biar pasif jangan hiperaktif.

ada hikmah di sebaliknya.

p/s : Thanks Diaumaininaz ...lucky follower blog awak tu menarik cm besi berani aka magnet...bukan bodek pasal dapat hadiah ek!.."blogging mau ikhlas"..kata dinaz kan!

1 ulasan:

=sz= berkata...

betullll kata dinaz tu...kena ikhlas kan...
takpe kak dayna, mana yg sempat jalan2 la di alam maya ni ye..

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails