Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Khamis, 30 September 2010

Rinduu...korang!

Salam ceria....

Lama dah aku tak singgah menyinggah ke blog2 korang semua...blog pon tak berupdate..mane la best jln2 umh org...sesekali tu dtg la jengok2..maklumla open house masih hangat lagi...

takde benda best sangat nak berciter cuma rasa rindu sangat kat ruangan ni...
aku pon dah start keja..keja la walaopon dok kat umah je tempat aku, tapi keja tetap keja..

semakin hari nampaknya semakin bizi aku..anak2 dah besar..mcm p@kciklie jugak...baru sambut hari ulangthn kelahiran anaknye yg sulung tu..

semakin besar semakin susah pulak nak jage diorang ni...igtkan dah besar senang sikit, rupanya masalah lain pulak yg muncul...org kata , jaga ank ni memang memerlukan kesabaran...harapan aku mcm tu lah hendaknya...
selalu je bersabar...ayah diorang selalunya sibuk je carik rezeki, so 80% tu akulah yang handle...

tapi semuanya ni adalah pengalaman manis buat aku...bagi org yg takde anak cm ner rasa...tentu sunyi kan??...tapi ramai jugak yg tak kesian dgn ank sendiri..sanggup bg org dan yg lebih jahil lagi..sampai sanggup buang anak tu...takut malu org tau dia beranak luar nikah..tapi dgn Tuhan dia tak malu pulak...

bersyukurlah dgn kurniaan Allah , zuriat kita adalah rezeki kita...

okaylah ..takleh lama di sini..anak jagaanku mula bersilat!!

jumpa lagi....salam.

1 ulasan:

sz | m.s.s berkata...

keje kat umah la yang lagi takde punch out...neverending task...hehehe

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails