Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Isnin, 30 Ogos 2010

sabo je lah...

..Nak masak ke tak nak..anak2 pon dah boring makan nasi kat umah jer..ish! aku pon sama...my hubby pon tak tahu balik awal ke tak...henpon susah beno nk dijawab....


..dah pukul brp nie..asyik dok depan lappy jer...mana nak siap juadah berbuka...kalu aku masak pon aku rasa aku makan sorang jer ari nie..naseb la.., anak2 biasa la..call pizza...or McD, larat ke aku nk tompang sekaki dgn dorang !!


..ngikut kata hati ku...arinie hubby nk ajak makan berbuka kat luar...tu sbb dia tak jwb call aku...

aku tunggu setengah jam lagi...kalau no reply anything..aku nak merajok...boleh ke??

..sabo2.

3 ulasan:

pakcikLie berkata...

mesti dah dapat call dr hasben..kan2..mkn kat luar la berbuka nt.

sz | m.s.s berkata...

ihikss...
sy dah plan baik ni..
simpan minggu akhir nak gantung periuk belanga kat dapur ;p ...

Nadia Abdullah berkata...

salam ziarah..he3...nk majuk..jgn makan ati dh ah..alah..kemas dapo cantek2..suruh ank2 siap cantek2..darling smpi terus je msk dlm kete..mmg buhsan dh pon msk kt umah..nadia pon dh start kuar mkn kt luar, tp kena awl2..kalo x tmpt full booking :D

Slmt berbuka

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails