Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Isnin, 24 Mei 2010

excited...tak sabar jadi Nany.







Wahh! so excited nak ada baby cam gini..bole la style kan diorang nyer rambut...nak jd nany tak lama lg...habes la kalu mak diaorang tau...haha aku tak kesah..janji best..bole layan boring aku kat rumah sorang2...cerita pasal baby yg aku nak jaga tu...ekceli budak tu tak der rambut..sbb tu umi die bagi pakai topi...halamak..cam ner ni ek!..tapi tak kan selamanya kot...
sempat lagi kot suh umi die g rawatan rambut yunam...haha..ngarut jer aku nie..baby botak lg cute kan!..ape2 pon tak kesah.

1 ulasan:

pakcikLie berkata...

jaga anak org baek2 tau..nt ade orang repot plak...kalau call the Nany911 takper gak bole dpt advise siap dpt hadiah lg.

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails