Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Isnin, 28 Jun 2010

Ehh! Siyoknya !!


hahaha...masih terbayang aku lagi akan keseronokan pabila berada di kampung...mana taknya sekarang nie kembali kesunyian...tgk gambar2 yang sempat dirakam buat kenangan..

ni salah satu pic yang aku nak share dgn readers semua..
..
.
my hubby dgn adik ipar sedang asyik mengopek isi lokan...haaa korang penah makan tak lokan?....aku pun baru 1st time cuba...spesis macam tiram jugak...korek punya korek kot2 ada permata ker dalam kulit tu..mau kaya ktorang!

Balik kampung jarang2 beb...kalau balik pon sekejap2 jer..tak sempat nak buat xtvt cmgini...
Syok sangat..cm nak balik lagi lah..

Semalam pegi econsave carik lokan/kupang..nak wat bakar cicah air asam...Fuhh sempoi!!
my hubby suka..

p/s : pg2 sakit perut..makan telebih suda..aduss!
;
:

7 ulasan:

pakcikLie berkata...

kena pndai masak nie, klu tak.. bole tanggal gigi palsu..liat woo.,
oOOO bkn ek ! tu ayam kpg, wrong entry sowiii :P (:

pakcikLie berkata...

kulit lokan/tiram boleh wat hiasan..kalu korang kritip la...

M a W a D D a H berkata...

wah..mcm best je aktiviti itu..:)

Fia berkata...

best..!

dayna berkata...

PakcikLie : ..mmg tak leh masak lama , mak mertua i pesan cm tu nt liat katanya.. I x kretip la..kulit tu buang jer..

dayna berkata...

MaWaDDah & Fia : best sungguh..x tipu punya !

Cik Faeezan berkata...

waaa..bestnyer....sdap2..meleleh air liur ;p

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails