Terima Kasih kerana Berkunjung Ke Halaman Ini..sila lah tinggalkan komen2 anda walau sekadar ucapan dan tinggalkan juga jejak anda supaya kita saling mengenali lebih rapat ..semoga silaturahim dapat dieratkan lagi.

tlg klik utk duit belanja..

Siapa yang ikut : Aku bangga dgn korang jd VVIP maya ..Tmakaseh !

Jumaat, 25 Jun 2010

Tetiba jer...


Hehe..pepagi dah cite pasal makan minum bagai..pe ni !!
dah la sini rasa sejuuuk je...nak hujan tp tak hujan...berarak mendung kelabu...cmtula pemandagan kat luar.

Semalam...aktiviti biasa tp jarang2 dapat lakukan bersama sbb hubby bz ngan keja kebelakangan ni..
Tetiba jer muncul depan pintu..tak masuk umah dah..terus jer ajak kita makn kat luar..luckyly aku tak masak banyak semalam.

Ktorg togeder2 pegi makan2....korang nak tau kenapa my hubby balik awal?...(bukan pasal malam jumaat ek!!)..Anak kesayangan kami yg kecik tu..adik call abah dia sbb dpt no.2 dalam kelas...so mintak belanja makan...

"Wah2 ! sound direct abah nampak..nape tak cakap ngan mama jer..." aku jeles .
"mama dah siap masak tau..." aku bebel sikit.

"alaa ma..bkan senang nak makan luar ngan abah sekali...adik siap ugut lagi ma...kalau abah tak belanja makan adik tak nak belajar rajin2 dah..." kakak cuba menenangkan aku..

Releks ..takder apa, cuma terkilan sikit jer ehh...tp maybe adik tak sengaja kot.


jus cinta ..bukan untuk org yg bercinta sahaja...
'

My hubby pesan 'jus cinta' untuk aku..walaupon tak sesedap mana ..rasa masam manis jer.
dan makan mee kongfu..waa pesal nie!!... nak kick aku ker??
adik n kak makan chiken chop,
...
..
ekceli itulah febret aku selain roti telur....
..ktorg happy sangat...sambil tgk bola kat skrin besar, tak sangka anak gadis kecik nie minat juga..


10 ulasan:

haslina berkata...

asal nama CINTA..semuanyer indah..
;))

impian cinta berkata...

hee. =) makan besar! tahniah kat anak sis tue.cakap dia...study bagi rajin lagi tau! lepas nie bg dpt no.1 pulak. :)

dayna berkata...

haslina : Salam sis..indah pada nama..harus diupgrade sikit lagi bg nampak umpph! nya cinta tu pd jus tu..

dayna berkata...

impian cinta : salam.. kalu final exam dpt no.1 .. alhamdulillah, apa lg yg dimitaknya tak tau lah...layan jer..TQ.

sis shuhada berkata...

hahaha pandai hubby nak pujuk beli jus cinta lagik.
tahniah kat anak, hehe.

pakcikLie berkata...

tahniah kat anak kecik tu, bagus blajar rajin2..jgn diugut selalu bapaknye nt kena saman plak...jus cinta mmg best utk menyejukkan hati n perasaan..cubalah kpd sesiapa yg blm penah minum.

Azaziah Hani berkata...

tahniah kpd anak akak...
biasela bebudak memang suka dihargai ape yang die watkan..

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

jus cinta haha, 1st time dengar,pernah tak dengar air luv u (I luv u)..best..

Helman R berkata...

die mana mana ada cinta... haduw :)

Hana Faza-same person berkata...

wah sedapnya..

sebagai tanda sokongan sila klik sini

Related Posts with Thumbnails